La nostra proposta

Casal de Teatre i Cinema

Proposta pedagògica

El teatre, per a nosaltres, és una eina meravellosa per al creixement integral dels nostres infants. 

És una eina amb un ventall infinit de possibilitats.

I ara més que mai!

I al mal temps, bona cara i expressivitat i dir-hi la nostra.

El teatre és jugar i el joc la nostra excusa per a fer volar la imaginació i treure tot el que duem a dins!!!! 

Expressar-nos i acompanyar als nostres infants a regar i treure a passejar la creativitat!

Davant de tant de tancament, llum i colors, compartir experiències i aixecar pelgats art, per què en l’art tothom i té cabuda i tot és possible.

Com ho farem?

Així doncs de pel.lícules que han marcat diferents generacions i han unit l’univers de moltes persones, les farem Teatre.

I de les seves històries en farem llum, les treballarem, ens vestirem i les aixecarem gaudint del camí i també del resultat final.

Riurem creant, investigant, provant, vestint-nos així o aixa….cadascú trobant la seva manera d’expressar-se respectant tempos i necessitats.

Tot en un ambient distès de comfort, segur i cuidat, perquè només quan ens sentim com a casa podem treure el millor de nosaltres mateixos.

El casal és part de les vacances dels nostres infants, ells són el centre i només si ells estan bé ho estem nosaltres.

Farem teatre, ens expressarem, i ens divertirem molt!

Què farem?

El Casal La Sedeta és un projecte on s’ho passaran d’allò més bé! Podran adoptar diferents rols i experimentar on se senten més còmodes. Podran expressar-se lliurement i posar en marxa nous mecanismes per desenvolupar la imaginació i recursos en diferents àmbits.

Activitats extraordinàries

Cinema i teatre són dues disciplines que abracen i es nodreixen de moltes altres professions, activitats, especialitats… cada setmana en coneixerem una de nova.

Generem contingut multimèdia cada setmana!

Cada setmana els nostres artistes realitzen una obra de teatre, un lipdub i graven un tràiler. Us agradaria poder-ho veure, oi? Cap problema! Ho tindreu en acabar la setmana a l’apartat d’Accés per a pares, on anirem penjant fotografies i vídeos perquè no us perdeu res de res!

Un projecte setmanal. Una pel·lícula serà el fil conductor cada setmana!

Un projecte on petits i grans hauran de col·laborar i complementar-se, però on tothom tindrà cabuda com a ésser únic.
Un espai on construir escenes i obres des de zero i amb tot un equip, i el que això comporta, no només a l’escenari i davant la càmara, sinó també al darrera (direcció, escenografia, il·luminació, vestuari…). Cada setmana es formarà nou equip per a construir un nou projecte.

I els més petits??

Amb els més petits (P3, P4 i P5) també tindrem com a fil conductor la mateixa pel·lícula que amb primària. Els hi adaptem en format conte i els hi expliquem el primer dia. I a partir d’aquí, i sempre respectant els seus ritmes, ens expressem!
Ballem la Banda sonora, en fem una petita representació, fem tallers, remullades, descansem quan ho necessitem, estem cuidats, respectats…i ens ho passem súper bé!